بازدید سر زده  بازرس امتحانات دانشگاه لرستان  از سالن امتحانات  مرکز آموزش عالی الشتر برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول 96-95 در مرکز آموزش عالی الشتر درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین انقلاب و امام را به مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران تسلیت عرض می نماییم. اطلاعیه در خصوص تاریخ برگزاری امتحانات سه شنبه 21 دی ماه ثبت نام اردوی مشهد وفات حضرت ‌معصومه(س) تسلبت باد سالروز ولادت با سعادت امام یازدهم حضرت امام حسن عسکری (علیه السلام) بر تمامی شیعیان جهان مبارک

اطلاعیه ترم تابستان

اطلاعیه آموزش

موضوع:ارائه معرفی نامه ترم تابستانه به سایر دانشگاه ها

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی ترم تابستانه به سایر دانشگاه ها میرساند بارعایت نکات ذیل پس از پایان امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94 جهت دریافت فرم مربوطه به اداره آموزش مراجعه نمایند.

توضیحات:

1. دانشجویان شبانه شهریه ثابت نیمسال خود را به شماره حساب 7873149012    نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه واریز و اصل فیش را به امور مالی مرکز تحویل نمایند فرم این قبیل از دانشجویان می بایست مهمور به مهر امور مالی دانشجویان شبانه باشد.
  2. دانشجویان متقاضی مجاز به انتخاب حداکثر 6 واحد درسی در ترم تابستانه می باشند.
  3. دانشجو نمی تواند بیش از یک عنوان درسی (2 واحد) از دروس معارف اسلامی در ترم تابستانه اخذ نماید مگر آندسته از دانشجویانی که در حال فراغت از تحصیل می باشند.
  4. گذراندن دروس تخصصی فقط در دانشگاه های دولتی میسر می باشد.
  5. گذراندن دروس عمومی در دانشگاه های دولتی ویا پیام نور میسر می باشد.

تبصره:دانشجوی متقاضی ترم تابستانه فقط مجاز به انتخاب یک دانشگاه می باشد.

1. فرم میهمان تایپ شده پس از تأیید از سوی  آموزش مرکز به هیچ عنوان قابل تغییر نمی باشد (مانند تغییر دروس،تغییر نام دانشگاه و...)لذا خواهشمند است در تهیه و تأیید فرم مذکور دقت لازم به عمل آید.
  2. دانشجو پس از تأیید حق هیچ گونه تغییری در فرم تابستانه را ندارد.

سه شنبه 7 ارديبهشت 1395  14:17

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 دى 1395  17:26:6