شرکت ریاست، اساتید، کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش عالی الشتر در راهپیمایی شکوهمند 22 بهمن ماه برنامه حرکت سرویس ها در ایام امتحانات اطلاعیه انتخاب واحد همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت دهه مبارک فجر دعوت از اساتید ، کارکنان و دانشجویان  جهت شرکت در راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر گرامی باد

نکات مهم در خصوص امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 94-95

قابل توجه کلیه دانشجویان مرکز آموزش عالی الشتر
ضمن آرزوی موفقیت برای شما دانشجوی گرامی لازم است جهت برگزاری هرچه بهتر جلسه امتحانات پایان ترم نسبت به رعایت نکات زبر توجه نمائید.

1.       با توجه به مراجعه بازرسان واحد استانی در هنگام برگزاری امتحانات داشتن کارت ورود به جلسه امتحانی برای تمامی دانشجویان الزامی بوده و از ورود دانشجویان بدون کارت ورود به جلسه امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.

2.      لازم است دانشجویان علاوه بر داشتن کارت ورود به جلسه امتحان ، کارت معتبر دانشجویی خود را نیز همراه خود داشته باشند.

3.      آوردن هرگونه وسیله ارتباطی (موبایل ، هندزفری ،و...) در جلسه امتحانی غیر قانونی بوده و درصورت مشاهده بعنوان تخلف امتحانی ثبت و مطابق با آئین نامه انضباطی با دانشجو برخورد خواهد شد.

4.      آوردن هرگونه جزوه و کیف و .... در جلسه امتحان ممنوع می باشد.

5.       ایجاد اختلال در جلسه امتحانی به هر نحو غیر قانونی بوده و با دانشجوی خاطی براساس آئین نامه انضباطی برخورد خواهد شد

6.       دانشجویان گرامی در صورت اعتراض به نمرات ثبت شده نیزمی توانند از زمان ثبت نمره در سایت تا تاریخ اعلام شده اقدام به ثبت اعتراض خود نمایند . لازم به ذکر است تازمانی که دانشجو اعتراض خودر ا در سامانه گلستان ثبت نکند امکان ویرایش نمره مربوطه وجود نخواهد داشت.

7.       مدیر حوزه موظف است تا دانشجو را احراز هویت نماید لذا اگر دانشجویی کارت شناسایی عکسدار شرکت در آزمون و کارت دانشجویی خود را به همراه نداشته باشد، نمی تواند در جلسه آزمون شرکت نماید و در این مورد اصرار دانشجو پذیرفتنی نیست.

8.       تاخیر در حضور سر جلسه آزمون به هیچ عنوان مجاز نمی باشد و نمایندگان اعزامی موظف هستند تا با دانشجوی خاطی مطابق دستورالعمل رفتار نمایند.

9.       روشن بودن تلفن همراه در جلسه آزمون (تحت هر عنوانی) تقلب محسوب می گردد.

10.   به همراه داشتن هر گونه نوشته یا برگه اضافی، جزوه، کتاب و هر وسیله ای غیر از برگه امتحانی (حتی کارت شرکت در جلسه آزمون نباید زیر دست شما باشد!) در جلسه آزمون تقلب محسوب می شود.

11.   اگر از مراقب برگه اضافه دریافت می کنید، بالای همه برگه ها نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی خود و ترجیحاً شماره صفحه ها (به صورت: صفحه ۱ از ۷) را قید فرمایید و از مراقب بخواهید تا برگه های شما را به هم دوخت نماید.

12.   دانشجو موظف است پس از خاتمه آزمون تمامی برگه هایی را که تحویل گرفته است (حتی چرکنویس) را تحویل نماینده آموزش دهد و اگر برگه ای توسط دانشجو از حوزه خارج شود دانشجو متخلف می باشد.
تذکر : خروج برگه امتحانی توسط دانشجو به منزله تقلب بوده و طبق مقررات آموزشی با خاطی برخورد خواهد شد.
13.
مطمئن شوید که صورتجلسه آزمون را امضا کرده اید، در غیر اینصورت، غایب محسوب خواهید شد و عواقب احتمالی به عهده خود دانشجو است. لذا حتماً قبل از ترک جلسه آزمون از مراقب بخواهید تا صورتجلسه را جهت امضا به شما ارائه نماید .
(
اداره آموزش)