حلول ماه مبارک  رجب، ماه مناجات و بندگی و ماه خانه تکانی دل ها، بر مشتاقان کوی دوست مبارک باد سال اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال بر شما مبارک سال نو مبارک ولادت حضرت فاطمه سلام الله علیها مبارک 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی باد روز درختکاری گرامی باد اطلاعیه فارغ التحصیلی

پیام تسلیت رییس مرکز آموزش عالی الشتر به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی

در گذشت تاثر برانگیز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، یار دیرین امام و رهبری و یکی از استوانه های نظام اسلامی، خسرانی جبران ناپذیر برای میهن اسلامی است. مبارزات مستمر این شخصیت عالیقدر در راه برپایی حاکمیت دینی در دوران پیش از انقلاب و حضور موثر و تعیین کننده او در همه عرصه های انقلاب از آغاز تا امروز از وی شخصیتی ممتاز و تکرار نشدنی در تاریخ معاصر ایران ساخته است. اینجانب این مصیبت را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده بزرگوار ایشان، جامعه دانشگاهی و ملت شریف ایران تسلیت میگویم و برای آن فقید سعید، علو درجات در پیشگاه باری تعالی مسئلت می نمایم.

دوشنبه 20 دى 1395  13:5

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 10 فروردين 1396  1:33:48