فایل خام طرح سوال اطلاعیه کارت ورود به جلسه امتحانی پایان ترم نیمسال دوم سالتحصیلی 96-1395 حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و برکت و غفران مبارک باد. جدول برنامه غذایی  ماه مبارک رمضان فضا سازی مرکز آموزش عالی الشتر سوم خرداد گرامی باد اردوی همدان

پیام تسلیت رییس مرکز آموزش عالی الشتر به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی

در گذشت تاثر برانگیز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، یار دیرین امام و رهبری و یکی از استوانه های نظام اسلامی، خسرانی جبران ناپذیر برای میهن اسلامی است. مبارزات مستمر این شخصیت عالیقدر در راه برپایی حاکمیت دینی در دوران پیش از انقلاب و حضور موثر و تعیین کننده او در همه عرصه های انقلاب از آغاز تا امروز از وی شخصیتی ممتاز و تکرار نشدنی در تاریخ معاصر ایران ساخته است. اینجانب این مصیبت را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده بزرگوار ایشان، جامعه دانشگاهی و ملت شریف ایران تسلیت میگویم و برای آن فقید سعید، علو درجات در پیشگاه باری تعالی مسئلت می نمایم.

دوشنبه 20 دى 1395  13:5

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 7 خرداد 1396  8:54:4