بازدید سر زده  بازرس امتحانات دانشگاه لرستان  از سالن امتحانات  مرکز آموزش عالی الشتر برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول 96-95 در مرکز آموزش عالی الشتر درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین انقلاب و امام را به مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران تسلیت عرض می نماییم. اطلاعیه در خصوص تاریخ برگزاری امتحانات سه شنبه 21 دی ماه ثبت نام اردوی مشهد وفات حضرت ‌معصومه(س) تسلبت باد سالروز ولادت با سعادت امام یازدهم حضرت امام حسن عسکری (علیه السلام) بر تمامی شیعیان جهان مبارک

پیام تسلیت رییس مرکز آموزش عالی الشتر به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی

در گذشت تاثر برانگیز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، یار دیرین امام و رهبری و یکی از استوانه های نظام اسلامی، خسرانی جبران ناپذیر برای میهن اسلامی است. مبارزات مستمر این شخصیت عالیقدر در راه برپایی حاکمیت دینی در دوران پیش از انقلاب و حضور موثر و تعیین کننده او در همه عرصه های انقلاب از آغاز تا امروز از وی شخصیتی ممتاز و تکرار نشدنی در تاریخ معاصر ایران ساخته است. اینجانب این مصیبت را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده بزرگوار ایشان، جامعه دانشگاهی و ملت شریف ایران تسلیت میگویم و برای آن فقید سعید، علو درجات در پیشگاه باری تعالی مسئلت می نمایم.

دوشنبه 20 دى 1395  13:5

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 30 دى 1395  13:29:37