شرکت ریاست، اساتید، کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش عالی الشتر در راهپیمایی شکوهمند 22 بهمن ماه برنامه حرکت سرویس ها در ایام امتحانات اطلاعیه انتخاب واحد همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت دهه مبارک فجر دعوت از اساتید ، کارکنان و دانشجویان  جهت شرکت در راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر گرامی باد

اطلاعیه درس پروژه استاد صیدی
پنجشنبه 21 بهمن 1395  15:45
 پیام تسلیت رییس مرکز آموزش عالی الشتر به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی
پیام تسلیت رییس مرکز آموزش عالی الشتر به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی در گذشت تاثر برانگیز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، یار دیرین امام و رهبری و یکی از استوانه های نظام اسلامی، خسرانی جبران ناپذیر برای میهن اسلامی است. مبارزات مستمر این شخصیت عالیقدر در راه برپایی حاکمیت دینی در دوران پیش از انقلاب و حضور موثر و تعیین کننده او در همه عرصه های انقلاب از آغاز تا امروز از وی شخصیتی ممتاز و تکرار نشدنی در تاریخ معاصر ایران ساخته است. اینجانب این مصیبت را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده بزرگوار ایشان، جامعه دانشگاهی و ملت شریف ایران تسلیت میگویم و برای آن فقید سعید، علو درجات در پیشگاه باری تعالی مسئلت می نمایم.
دوشنبه 20 دى 1395  13:5
 اطلاعیه مهم کارآموزی
دوشنبه 4 مرداد 1395  16:14
 اطلاعیه اخذ درس پروژه