برگزاری مراسم شب به یاد ماندنی به مناسبت ایام محرم به میزبانی بسیج دانشجویی در خوابگاه سما۱ مرکز آموزش عالی الشتر

۱۷ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۶ کد خبر : ۲۱۰۴ اخبار تصویری

به همت واحد خواهران بسیج دانشجویی شهرستان الشتر مراسم سخنرانی  با عنوان" شب به یاد ماندنی" در تاریخ۱۶ مهر ۹۶ روز  یکشنبه برای دانشجویان  خوابگاه های  مرکز آموزش عالی الشتر با سخنرانی مدیریت محترم حوزه علمیه بنت الرسول(س) سرکار خانم قنبری برگزار گردید .
سرکار خانم قنبری در دو بخش سخنرانی خود به نکات زیر اشاره کردند اول اینکه ماه محرم فرصتی برای بخشش است که در این ماه خدا بی حساب می بخشد و فقط به دل شکسته بنده نگاه می کند
 در بخش دوم به موضوع خودشناسی اشاره کردند که چقدر خودمان را میشناسیم هر وقت خود را شناختیم خدا را نیز می‌شناسیم.
 انسان خلیفه خدا روی زمین است اگر آدم جوری در روی زمین زندگی کند که کار گزار خدا باشد یعنی هرکس به او نگاه می‌کند به یاد خدا بیافتد .
و اینکه انسان روح محور است مادیات در خدمت مومن هستند
دردنیاآزادی مطلق نداریم کسانی که طبق مد روز پیش می‌رود در واقع اسیر و گرفتار خود هستند.