برگزاری جشن دانشجویی به مناسبت روز دانشجو در مرکز با حضور امام جمعه محترم و معاون محترم فرماندار در مرکز آمورش عالی الشتر

۱۵ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۶ کد خبر : ۲۱۲۹ اخبار و رویدادها اخبار تصویری
در مراسمی که به مناسبت روز دانشجو مرکز با حضور امام جمعه محترم و معاون محترم فرماندار، رییس مرکز، اساتید و دانشجویان در مرکز آمورش عالی الشتر برگزار گردید پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، جناب آقای دکتر بهرامی کیا رییس مرکز ضمن عرض سلام و خوشامدگویی به مهمانان، میلاد پیامبر اکرم و ولادت امام جعفر صادق و آغاز هفته وحدت را تبریک و تهنیت گفتند. در ادامه امام جمعه محترم شهرستان به ایراد سخنانی در ارتباط با روز دانشجو و اهمیت نقش دانشجویان در ارتباط با مدیریت آینده کشور پرداختند. در پایان مراسم ایشان به سوالات مختلفی که توسط دانشجویان در موضوعات مختلف پرسیده شد پاسخ دادند.