بیانیه بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی الشتر در مورد حماسه ۹ دی

۰۸ دی ۱۳۹۶ | ۲۲:۰۷ کد خبر : ۲۱۴۴ اخبار و رویدادها

بسمه تعالی

به مناسبت سالگرد حماسه نه دی ماه 1388 شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی الشتر بیانیه ای با این مضمون نوشته است:

مردم عزیزما در روز نهم دی ماه,آنچنان عظمتی از خود نشان دادند که دنیا را خیره کرد .
مقام معظم رهبری

نذار که دست شوم شب,ببنده چشم باز تو
به قلب تیرگی بزن دل حماسه ساز تو

نهم دی ماه 1388 تجلیگاه اراده مردم ولایتمدار ایران اسلامی در نه گفتن به دنیا پرستان منافق خود پرست و حمایت جانانه مقام منیع ولایت,رهبر معظم انقلاب و دفاع از حریم حسینی (ع) بود.
آنگاه که برخی از سیاست بازان داخلی با پشتیبانی اربابان خارجی و بیگانه خود دست به دست هم داده تا اعتماد مردم شریف ایران اسلامی و رای ارزشمند آنان به نظام مقدس جمهوری اسلامی را قربانی شعله های هوس و دلبستگی به مقام و شهرت نمایند.
دشمنان ایران اسلامی بدانند
که ملت ایران بارها رشد و شعور بالای انقلابی خود را در مقاطع مختلف اثبات کرده و از بدو انقلاب تا کنون ,هر زمان که نظام جمهوری اسلامی به حضور و مشارکت مردم نیاز داشته است,آنها با تمام توان برای دفاع از انقلاب و نظامشان در عرصه حاضر بوده اند و نهم دی ماه 1388 نیز مشمول همین وضعیت بود و مردم با راهپیمایی ,حمایت خود را از موازین انقلاب و اسلام اعلام کردند.
مردم صبور ,مقاوم و هوشیار ایران اسلامی با تمام وجود و از عمق جان به نظام اسلامی معتقد بوده و لحظه ای در دفاع ,حمایت و حراست از آن کوتاهی نخواهند کرد.
و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند:نهم دی ماه 1388حادثه کوچکی نیست بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی,شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه ,حرف اصلی ملت ایران ,یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده های الهی تبیین شود .
و در یک کلام پیام اصلی مردم در 9دی ,پایبندی همیشگی به عاشورای حسینی ,نفی سلطه زورگویان و زیاده خواهان ,پیروی از راه  امام و شهدا ,اعتقاد راسخ به ولایت فقیه و رهبری حکیمانه حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) و وفاداری نسبت به نظام مقدس جمهوری بود.
در پایان ما دانشجویان بسیجی مرکز آموزش عالی الشتر اعلام می داریم که به عهد خود با امام راحل (ره),شهیدان این مرز و بوم و ولی فقیه زمان پایبند بوده و هرگز اجازه نخواهیم داد خللی در اهداف والای نظام جمهوری اسلامی وارد گردد و تا پای جان ایستاده ایم.