فایل خام طرح سوال اطلاعیه کارت ورود به جلسه امتحانی پایان ترم نیمسال دوم سالتحصیلی 96-1395 حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و برکت و غفران مبارک باد. جدول برنامه غذایی  ماه مبارک رمضان فضا سازی مرکز آموزش عالی الشتر سوم خرداد گرامی باد اردوی همدان

ثبت نام وام دانشجویی

((اطلاعیه))

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی وام می رساند جهت درخواست وام پس از دریافت و پر نمودن فرم های وام   از تاریخ  94/10/30   لغایت 94/11/28  به مسئول  دانشجویی (خانم یوسفوند )  مراجعه فرمایند.

وامهای دانشجویان روزانه:

1. وام تحصیلی(دانشجویان روزانه کلیه مقاطع تحصیلی)
  2. وام مسکن (فقط دانشجویان روزانه کلیه مقاطع تحصیلی ساکن در خوابگاههای خودگردان و منازل اجاره ای با اجاره نامه دارای کد رهگیری)
  3. وام ودیعه مسکن (فقط دانشجویان روزانه متأهل دارای مسکن استیجاری با اجاره نامه دارای کد رهگیری در شهر محل تحصیل)
  4. وام حج و عتبات
  5. وام ازدواج ( فقط دانشجویان روزانه که در حین تحصیل ازدواج می نمایند،حداکثر تا یکسال پس از تاریخ ثبت  عقد ازدواج)
  6. وام موارد خاص (دانشجویان دارای بیماری خاص و دانشجویان حادثه دیده در سوانح وتصادف)
  7. وام تغذیه
  8. وام بنیاد علوی
  9. وام ناباروری

وامهای دانشجویان نوبت دوم(شبانه):

1. وام شهریه(کلیه مقاطع تحصیلی)
  2. وام حج و عتبات

کلیه دانشجویان مشغول به تحصیل دارای واحد ، تحت پوشش بیمه حوادث دانشجویی می باشند. چنانچه برای  هر کدام از دانشجویان حادثه ای اتفاق افتاد می توانند با در دست داشتن مدارک لازم به اداره رفاه و خدمات دانشجویی جهت معرفی به شرکت بیمه طرف قرارداد مراجعه نمایند.

دانشجویان عزیز جهت دریافت  فرم وامها و شرایط دریافت وام روی لینک زیر کلیک نمایید .

جهت دریافت وامهای ذکر شده سند تعهدنامه محضری الزامی است.

وامهای مذکور در صورت تأمین اعتبار از طرف صندوق رفاه دانشجویان پرداخت خواهند شد.

در ضمن مهلت فوق قابل تمدید نمی باشد.

مدیریت امور دانشجویی

اداره رفاه و خدمات دانشجویی