فایل خام طرح سوال اطلاعیه کارت ورود به جلسه امتحانی پایان ترم نیمسال دوم سالتحصیلی 96-1395 حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و برکت و غفران مبارک باد. جدول برنامه غذایی  ماه مبارک رمضان فضا سازی مرکز آموزش عالی الشتر سوم خرداد گرامی باد اردوی همدان

برنامه امتحانات پایان نیمسال دوم 94-93

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه الشتر

با توجه به تاریخ برگزاری امتحانات نیمسال جاری(24/03/1394) لغایت ( 08/03/1394)   داشتن کارت ورود به جلسه امتحانی (گزارش428) مهمور به مهر اداره آموزش برای کلیه دانشجویان روزانه و شبانه الزامی است. اخذ کارت دانشجویان شبانه منوط به تسویه حساب   کلیه بدهی های قبلی و ترم جاری است. عواقب ناشی از همراه نداشتن کارت ورود به جلسه امتحانی متوجه شخص دانشجو است.

تذکر1: اخذ کارت ورود به جلسه امتحانی در سیستم گلستان فقط توسط خود دانشجو امکان پذیر میباشد و امورآموزش دانشگاه دسترسی به اخذ کارت را ندارد.

تذکر 2: اخذ کارت دانشجو یان دوره شبانه منوط به تسویه حساب کلیه بدهی های قبلی و ترم جاری می باشد و دانشجویان بدهکار قادر به اخذ کارت ورود به جلسه امتحان نخواهند بود بدین لحاظ عواقب ناشی از این امر متوجه شخص دانشجو می باشد.

جهت دانلود برنامه امتحانی کلیک نمایید

امور آموزشی