پیام تسلیت رییس مرکز آموزش عالی الشتر به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۱۶:۳۵ کد خبر : ۳۳۰ اخبار و رویدادها
پیام تسلیت رییس مرکز آموزش عالی الشتر به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی در گذشت تاثر برانگیز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، یار دیرین امام و رهبری و یکی از استوانه های نظام اسلامی، خسرانی جبران ناپذیر برای میهن اسلامی است. مبارزات مستمر این شخصیت عالیقدر در راه برپایی حاکمیت دینی در دوران پیش از انقلاب و حضور موثر و تعیین کننده او در همه عرصه های انقلاب از آغاز تا امروز از وی شخصیتی ممتاز و تکرار نشدنی در تاریخ معاصر ایران ساخته است. اینجانب این مصیبت را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده بزرگوار ایشان، جامعه دانشگاهی و ملت شریف ایران تسلیت میگویم و برای آن فقید سعید، علو درجات در پیشگاه باری تعالی مسئلت می نمایم.

پیام تسلیت رییس مرکز آموزش عالی الشتر به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی